2018-03-05

Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 12. Alt Kurul Toplantısı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin paydaşı olduğu ve Trakya Bölgesindeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi arttırmak için çalışmalar yapan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 12. Alt Kurul Toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nin Dardanos Tesisleri’nde yapıldı.

Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın katıldığı toplantıya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli’nin yanı sıra alt çalışma gruplarına mensup akademik ve idari personel katıldı.

Bu çerçevedeTrakya Üniversiteler Birliği 12. Alt Kurul toplantısına Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Dr. Ökkeş NARİNÇ de Uluslararası Edirne Tarihi Alt Çalışma Grubu içerisinde yer almış ve çalışmalara katılmıştır