2022-11-21

99. Yılında Lozan Nüfus Mübadelesi Paneli Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin paydaş olduğu ve Malkara Kaymakamlığı, Malkara Belediyesi, Malkara Kent Konseyi ve Lozan Mübadilleri Derneği’nin iş birliği ile “99. Yılında Lozan Nüfus Mübadelesi” konulu panel gerçekleştirilmiştir. Merkez müdürümüz Doç Dr. Sezai ÖZTAŞ panele moderatör ve konuşmacı olarak katılmıştır. Düzenlenen panele ayrıca Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Öznur Akyol, Malkara Kent Konseyi Üyeleri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.