2023-12-15

Merkezimize Ziyaret

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN beraberinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aşkın KOYUNCU, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan ÖZGÜR BAKLACIOĞLU, Galatasaray Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Sezai Enis TULÇA, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN ve Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BALKAM)’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.