2018-05-07

Balkan Araştırmalarının Dünü Bugünü Yarını Konulu Konferans

Balkan Araştırmaları, Uygulama ve Araştırma Merkezimizin açılış programı çerçevesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Balkan ve Karadeniz Araştırmaları Merkezi Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet HACISALİHOĞLU "Türkiye'de Balkan Araştırmalarının Dünü, Bugünü, Yarını" konulu konferans verniştir. Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen programa üniversitemizde görev yapan akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi göstermiştir. Konferansta Balkam Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe KAYAPINAR açılış konuşması yaparken, programın sonunda Prof. Dr. Mehmet HACISALİHOĞLU'na Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL günün anısına plaket , Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe KAYAPINAR ise teşekkür belgesi takdim etmişlerdir.