2022-10-22

Moderatörlüğünü Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ’ın Yaptığı “Balkanların Geleceği ve Türkiye” Temalı Özel Oturumu Gerçekleştirildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde ve Üniversitemiz ev sahipliğinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ile organize edilen “VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS VIII)”nde moderatörlüğünü Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ’ın yaptığı “Balkanların Geleceği ve Türkiye” temalı özel oturumu Dostluk ve Eşitlik Partisi (DEP) Onursal Başkanı Işık Sadık AHMET, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentosu Dostluk Grubu Kurucu Üyesi ve Eski Başkanı ve Önceki dönem Milletvekili Hüseyin KANSU, Tiran New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Vehap KOLA, Araştırmacı-Yazar Basri Zilabid ÇALIŞKAN ve Varşova Üniversitesi Öğretim Üyesi Türkolog Prof. Dr. Danuta CHMIELOWSKA’nın konuşmaları ile gerçekleştirildi.