2024-05-23

Bulgaristan ve Yunanistan Batı Trakya Müftülerinden Merkezimize Ziyaret

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat TAŞAN, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit EREN beraberinde Bulgaristan Yüksek İslam Şurası Başkanı Vedat AHMET, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim ŞERİF, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa TRAMPA, Sofya Bölge Müftüsü Beyhan MEHMET ve Haskovo Bölge Müftüsü Erhan RECEB Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Bulgaristan ve Yunanistan Batı Trakya Türklerinin Dini Durumları’ konulu panel öncesinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BALKAM)’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.